Rakennusalan kattavat palvelut Turusta aina Ahvenanmaalle asti

ProRakennuttajat Oy:n toiminnan ydin on monipuolinen rakennusalan osaaminen. Palvelemme asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, ja asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa kiinteistöjen omistajat, kerta- ja kestorakennuttajat sekä varoilleen vakaata tuottoa tavoittelevat kiinteistösijoittajat. Tervetulleita asiakkaita ovat myös vuokralaiset, jotka haluavat edunvalvojan vuokrakiinteistön remontteihin ja peruskorjauksiin. Palvelemme asiakkaitamme laajalti akselilla Turku-Helsinki-Ahvenanmaa. Tutustu tarjoamiimme rakennusalan palveluihin oheisten linkkien kautta ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Saat meiltä myös hankekehittelyä, autamme esimerkiksi tonttien hankintaan, vuokralaisten hankintaan ja kiinteistökehitykseen liittyvissä kysymyksissä. 

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös laadukkaat, AHA-asiantuntijoiden tekemät asbesti- ja haitta-ainekartoitukset. Meiltä saat myös apua lämmöntalteenoton ja aurinkojärjestelmien hyödyntämiseen.

Pätevä projektinjohto on onnistuneen rakennushankkeen avain

Laajat rakennushankekokonaisuudet ovat usein haastavia ja monimutkaisia. Osaavien suunnittelijoiden ja rakentajien lisäksi tarvitaan projektinjohtotoiminto pitämään langat käsissä, aikataulut ja kustannukset hallinnassa sekä työmaan valvonnassa. ProRakennuttajat Oy:n yrittäjä Kari Salin on erikoistunut johtamaan asunto-, toimitila- ja teollisuuden investointihankkeita sekä varmistamaan niiden onnistumisen. Karin CV:n löydät Referenssit-sivulta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa