Vastaava työnjohtaja valvoo rakennushankkeen onnistumista

Vastaavalla työnjohtajalla on rakentamisen laatuun vaikuttavissa kysymyksissä keskeinen asema ja vastuu. ProRakennuttajat Oy:n Kari Salinilla on valmiudet toimia vastaavan työnjohtajan tehtävissä niin pienissä kuin suurissakin urakoissa. Palvelemme laajalti Etelä-Suomen alueella mm. Turku, Helsinki ja jopa Ahvenanmaa mukaan lukien. Kun tarvitset luotettavaa ja kokenutta vastaavaa työnjohtajaa valvomaan rakennusprojektiasi, ota meihin yhteyttä.

Vastaavan työnjohtajan tehtävät ja vastuualueet

Vastaava työnjohtaja valvoo, että rakennustyö suoritetaan rakennusluvan mukaisesti ja että siinä noudatetaan voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja määräyksiä. Vastaavan työnjohtajan tulee myös huolehtia siitä, että erityisalojen työnjohtajat hoitavat heille säädetyt ja määrätyt työt. Jos hankkeessa ei tarvita erityisalan työnjohtajaa, vastaava työnjohtaja huolehtii myös erityisalan työnjohtamisesta ja siihen kuuluvista tehtävistä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

ProRakennuttajat Oy:n vastaava työnjohtaja on Kari Salin

ProRakennuttajat Oy:n vastaavana työnjohtajana toimii Kari Salin. Hänellä on takanaan pitkä työmaakokemus, ja rakennusinsinöörinä hän omaa riittävän pätevyyden toimia suurtenkin hankkeiden vastaavana työnjohtajana. Kari on lisäksi suorittanut pientalotyömaan vastaavan työnjohtajan koulutuksen.

Tutustu referensseihimme! »