Valvontaa vastuullisesti turkulaiselta asiantuntijalta

ProRakennuttajat Oy tarjoaa vastuullista valvontaa vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella. Rakennushankkeissa on suositeltavaa käyttää vastaavan työnjohtajan sekä viranomaisvalvonnan lisäksi pätevää valvojaa, joka valvoo tilaajan etua. Omakotitaloa isommissa hankkeissa valvonta on välttämätöntä turvallisen ja määräysten mukaisen lopputuloksen takaamiseksi. Palvelualueemme kattaa laajalti  koko Etelä-Suomen Turku, Helsinki ja Ahvenanmaakin mukaan lukien. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin rakennusvalvontaan liittyvistä yksityiskohdista.

Rakennusteknisten töiden valvonnan lisäksi saat ProRakennuttajat Oy:ltä myös mekaanista valvontaa teollisuuteen sekä LVI-töiden valvontaa. 

Valvojan toimenkuva

Ammattitaitoisen valvojan on ymmärrettävä vastapuolen tavat toimia ja hänellä on oltava riittävä tekninen tietämys laadukkaan valvonnan suorittamiseksi. Valvoja huolehtii teknisen laadun lisäksi aikataulua, taloudellisuutta, käytönopastusta sekä takuuajan tehtäviä ja dokumentoi näistä asianmukaisesti. Valvojan on perehdyttävä hyvin urakka-asiakirjoihin, jotta hänellä on selvä käsitys halutusta työn lopputuloksesta ja siten suunniteltava valvontatyönsä tehokkaaksi ja taloudelliseksi. Valvoja ilmoittaa havainnoistaan ajoissa urakoitsijalle, jotta virheet saadaan minimoitua ja ennaltaehkäistyä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Rakennusvalvonta vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

ProRakennuttajat Oy:n rakennusvalvojana toimii Kari Salin, jolla on pitkä kokemus urakoinnista työmailla. Salin omaa isompien hankkeiden vaatiman vanhemman rakennusvalvojan (FISE) pätevyyden sekä paine- ja muoviputken valvojan pätevyyden . Kun rakennusvalvonta tulee ajankohtaiseksi, käänny huoletta ProRakennuttajat Oy:n puoleen.

Tutustu referensseihimme! »