Sisustussuunnittelu hyvällä maulla – Turku, Helsinki ja Ahvenanmaa

ProRakennuttajat Oy on paitsi rakennusalan asiantuntija, myös sisustussuunnittelun ammattilainen. Toteutamme sisustussuunnittelua hyvällä maulla ja laadukkain, kestävin materiaalein palvellen laajalti akselilla Turku-Helsinki-Ahvenanmaa. Tärkeintä meille on aina asiakkaan täysi tyytyväisyys, ja sisustussuunnittelu toteutetaan tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ota yhteyttä, niin aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään!

Sisustussuunnittelupalvelumme pähkinänkuoressa

Asunnon toimivuutta ja viihtyisyyttä voidaan muuttaa hyvin paljon esimerkiksi tilojen pintoja muuttamalla, väliseinän poistamisella, huonekalujen uudelleensijoittelulla tai vaikka uusilla tekstiileillä. Ensikäynnillä saat ensimmäiset neuvot sisustuksesi muokkaamiseen ja samalla sovimme yhdessä jatkosuunnittelusta. Halutessasi tarjoamme tapaamisen pohjalta myös sinulle sopivaa rakennuttamisen kokonaisuutta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kauttamme räätälöity, yksilöllinen sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelumme tavoitteena on ennen kaikkea asiakkaan näköinen, toimiva ja viihtyisä kokonaisuus. Jokainen projekti räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja lähtökohtien mukaan ja on siten ainutlaatuinen. Suunnittelun aikana tuotamme sovittujen suuntaviivojen mukaisen ehdotelman uudistetusta sisustuksestasi. Käymme ehdotuksen yhdessä läpi, jonka jälkeen muokkaamme suunnitelmaa saadun palautteen perusteella.

Hoidamme myös tarvittavat asiakirjat

Teemme tarvittaessa myös remontti-ilmoituksen taloyhtiölle ja tuotamme tarvittavat työpiirustukset remontin kilpailuttamista tai rakennuslupaa varten. Meiltä saat kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua alusta loppuun asti.